TopV3

banner

WEB APP & FILM I PROJEKTET BYG-OP

Opgaven:

ESP-consult har sammen med Mads Cronquist fra Cronquist Consult udviklet en ”3-i-1” web app. Det er udviklet i projektet Byg-Op.

Den nye web app giver mulighed for at kortlægge en medarbejdes kompetencer, og lave en introduktionsplan til medarbejderen på mindre end 1 min. Endvidere genererer systemet også en velkomst email til nye medarbejdere. Mailen indeholder bl.a. et link til det nye e-learning-system, så medarbejderen allerede før sin første arbejdsdag kan lære mere om sin nye arbejdsplads.

Byg-Op projektets overskrift er: ”Systematisk kompetenceudvikling i betonrenoveringsbranchen”. Derfor har der også været en del fokus på efteruddannelse inde i projektet. Der er bl.a. blevet skabt et nyt AMU kursus. Denne del har ESP-consult dog ikke haft noget med at gøre.

ESP-consult har også lavet filmen om projektet.

Kunden:

Betonrenoveringsvirksomheden Christiansen & Essenbæk og Nedrivningsvirksomheden Tscherning har været sammen om at skabe projektet med støtte fra Byggeriets Uddannelser. Projektlederen var Mads Cronquist fra Cronquist Consult. Endvidere har: 3F, Dansk Byggeri, KTS, AMU Nordjylland og TEC medvirket i projektet.

Links:

:: Se filmen om projektet på youtube

:: Link til Byg-Op projektets hjemmeside

:: Link til Cronquist Consukts hjemmeside

:: Link til Christiansen & Essenbæks hjemmeside

:: Link til Tschernings hjemmeside